Допълнителна каишка за TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100/R50

Sale!

Допълнителна каишка за TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100/R50 e системата за проследяване и обучение на ловни кучета.

Original price was: 550.00 лв..Current price is: 480.00 лв..

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 18.61 лв.

Допълнителна каишка за TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100/R50

 

Допълнителна каишка за TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100/R50

Проследява се както на ръчното устройство така и на смарт телефона ви, благодарение на Bluetoоth свързаност с ръчното устройство. Ръчното устройство TR-dog® и нашиника са изработени от здрави материали и са с водоустойчив рейтинг IPX7. Те ще ви доставят удоволствие от лова и в най- пресечените терени.

Ръчното устройство TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100 комуникира с нашийниците чрез RF радио сигнал, когато загуби радио честотна връзка преминава на комуникация чрез SIM карта.

Нашийника R50 възпроизвежда два типа сигнали за обучение – вибрация и ток. Всеки с три отделни степени на времетраене, които се възпроизвеждат посредством команда от ръчното устройство.

Джипиес устройство TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100/R50 използва трите голбални системи за позициониране GPS/GLONASS/ Baidu. Така използва покритие от 109 спътника, два пъти повече от най-известната марка производител на устройства от този тип.

Кучетата се локализират  през най- малко 2,5 секунди и продължава да има сигнал, докато моделите на най-известните  марки загубят сигнал, благодарение на GSM мрежата.

TR-DOG устройството изплозва безплатно мобилно приложение, което можете да свалите от :, приложението използва най-ясната и подробна карта , а именно на Google.

Приложението позволява да определите местоположението на кучето ви ,следата на движението, скоростта  и разстоянието от Вас. Можете да поставяте различни маркери ловища,забелязани животни и други

Чрез ръчното устройство наблюдавате компаса и посоката на вашите кучета, надморската височина на която се намират,заряда на нашийниците и разстоянието.

С устройството правите запис на звука около кучето или чрез мобилният телефон набирате поставената в каишката SIM карта.

При заряд на батерията на 100% нашийника и ръчното устройство издържат от 35 до 45 часа.

Пълният комплект от  ръчно устройство TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100 и един брой нашийник R50 можете да откриете на следният линк

tbi bank loading
моля изчакайте