Електронен нашийник за обучение на куче с анти-лай функция комплект за две кучета

Sale!

Телетакт 2 в 1 – изключително удобен благодарение на антилай функцията

135.00 лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 5.23 лв.

Електронен нашийник за обучение и анти-лай функция, комплект за две кучета

 

Електронен нашийник за обучение и анти-лай функция работи чрез радиосигнал и съдържат два компонента: дистанционно, което предава сигнала по ваша команда, и нашийник (приемник), който се поставя на врата на кучето.

Електронните нашийници предлагани от Kuche.bg могат да коригират поведението на вашето куче чрез три основни метода:

  • Електроимпулс – приемника излъчва електрически импулс към шията на вашето куче през двата контактни електрода на нашийника. Този електрически импулс се задейства посредством дистанционно управление, което Вие командвате и можете да изберете различна сила на импулса от бутоните на дистанционното.
  • Вибрация – натиснете на дистанционното бутона за вибрация, и задейства вибриращата му функция с интензитет избран от вас чрез бутоните.
  • Звуков сигнал – натискайки бутона на дистанционното приемникът ще издаде кратък звуков сигнал, силата на който не се регулира.

Изброените по-горе методи на обучение са напълно зависими от вашата намеса, но ако вашето куче често лае и имате проблеми със съседите, с помощта на този нашийник можете да коригирате поведението му и когато е без надзор, чрез вградената анти-лай функция. Непосредствено след като кучето се излае ще се активират предварително избраните от вас методи за корекция.

Характеристики:

Електронен нашийник за обучение на кучета чрез 3 режима (звук, ток и Вибрация) и функция анти-лай.

Обхватът между дистанционното и нашийника е 400 метра на открито, можете лесно да обучите вашето куче, когато  е  отдалечено.

Този модел е един от малкото на пазара, които съчетават в себе си възможността да обучавате кучето си с помощта на предавателя и същевременно с това да използвате автоматичната анти-лай функция за да коригирате лаенето и агресията на вашият любимец, когато е без надзор или сте на разходка с него.

Дължината на каишката е от 19 см до 57 см обиколка, подходяща е за кучета от 5 до 50 килограма.

Използвайте електроимпулсите само в краен случай, винаги първо звукова команда, вашето куче ще се научи да реагира на нея.

Предлаганите от www.kuche.bg продукти са с две годишна гаранция и безплатно съдействие за инсталация и подръжка!

tbi bank loading
моля изчакайте