GPS за кучета- Icar IK 122 PRO

GPS тракер за ловно куче Icar IK122 PRO

199.00 лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 7.72 лв.

Icar Ik 122 PRO 2G

GPS тракер за ловно куче

 

GPS локаторът за кучета Icar IK 122 pro 2G използва SIM карта с интернет за изпращане на информацията за GPS кординати,които се визуализират на телефона ви, отклонението при позициониране е само около 5-10 метра. Оборудван с 3.7V 4000mAh литиево-полимерна батерия, а дизайнът и външния вид е изключително елегантен, материалът е изключително здрав и издръжлив. Наблюдавате вашият любимец чрез инсталирано приложение на смарт телефона ви, което използва най-добрата и подробна карта, а именно Google Satellite Maps. Със софтуера за позициониране можете да проследявате позицията на кучето по всяко време и навсякъде.

Icar IK 122 pro е GPS тракер разработен специално за ловни кучета.
Имате възможност за прослушване на звука около кучето и едновременно с това да му подавате гласови команди, функцията е достъпна само ако сте поставили SIM карта която поддържа разговори. Тракерът е на 100% водоустойчив, кучето може да плува с него без да бъде пoвреден. Наблюдавате кучето в реално време, скоростта с която се движи и разстоянието му от вас. Приложението е на български език и запазва историята на движение на кучето за да я преглеждате при необходимост.

Проследяване в реално време
GPS+AGPS+LBS+GLONASS позициониране
Запис на история, и проследяването й в последствие
Аларма за напускане на предварително зададена територия
Аларма за изтощена батерия
Режим за пестене на енергия
Проследяване на компютър или мобилно приложение
Дълго време в режим на готовност
IP68 Водоустойчивост

Джипи ес тракерът използва протоколите на тракер SINMAO и е съвместим с него, т.е. може да се обединяват с налични вече тракери Синмао и да се гледат едновременно на една карта два и повече броя.

Новият подобрен модел на Icar IK 122 pro e Icar IK 122 Pro 4G можете да закупите от адрес –GPS тракер куче Icar IK122 Pro 4G

Предлаганите от www.kuche.bg продукти са с две годишна гаранция и безплатно съдействие за инсталация и подръжка!

tbi bank loading
моля изчакайте