GPS за куче SKYNET 10

Sale!

GPS тракер SKYNET 10 е наследник на доказалият се безупречен модел SKYNET 8 .

Само предлагани от Kuche.bg тракери СКАЙНЕТ 10 работят с приложение подходящо за ловни цели, което е специално разработено от Aibeile за клиентите на Kuche.bg!

 

Original price was: 215.00 лв..Current price is: 200.00 лв..

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 7.75 лв.

GPS за куче SKYNET 10

GPS за куче SKYNET 10 е наследник на известният тракер за ловни кучета SKYNET 8

Само тракерите СКАЙНЕТ 10 предлагани от Kuche.bg  работят с приложение подходящо за ловни цели, което е специално разработено от Aibeile за клиентите на Kuche.bg!

Намирането на кучето ви в гората е трудно и е свързано с много разходки, време и тревоги.

GPS за куче SKYNET 10 за ловно куче е изключително добро решение на тези проблеми. Чрез тракера ще можете да откривате вашето куче, независимо от разстоянието. Локаторът за кучета от ново поколение използва 4G телекомуникационен чипсет, а отклонението при позициониране е само около 5-15 метра. Оборудван е с 3.7V 4000mAh литиево-полимерна батерия, дизайнът и външният вид са елегантни, а PVC материалът е здрав и издръжлив. Наблюдавайте вашия любимец чрез смарт приложение на телефона ви, което използва подробна карта – Google Satellite Maps. Със софтуера за позициониране, можете да проследявате позицията на кучето навсякъде и по всяко време.

GPS за куче SKYNET 10

е изключително подходящ за проследяване на ловни кучета.

Запис и проследяване на историята.

Аларма за напускане на зададена територия, aларма за изтощена батерия.

Проследяване на компютър или мобилно приложение. GPS тракер за кучета от ново поколение Скайнет 10 използва SIM карта с интернет за изпращане на информацията за GPS кординати, които се визуализират на телефона ви, отклонението при позициониране е само около 5-15 метра.

Възможност на избор на интервали за позициониране според които батерията има разлино време в режим на работа:Скайнет 10 е тракер разработен специално за ловни кучета. Единственият тракер на пазара с вградена камера за възпроизвеждане на снимки след ваша команда. Камерата се намира отстрани на тракера и прави снимки в страни от кучето. Имате възможност за прослушване на звука около кучето и едновременно с това да му подавате гласови команди. Тракерът е 100% водоустойчив, кучето може да плува с него без да бъде повреден.

Тракерът използва протоколите на тракер Skynet и е съвместим с модел Skynet 8, т.е. може да се обединяват с налични вече тракери na Skynet и да се гледат едновременно на една карта два и повече броя.

Информация относно предходният модел SKYNET 8 можете да намерите на този линк:GPS за куче SKYNET 8

Предлаганите от www.kuche.bg продукти са с две годишна гаранция и безплатно съдействие за инсталация и подръжка!

tbi bank loading
моля изчакайте