GPS за куче Tkstar 919 Pro

Sale!

GPS Тракер TKStar 919 Pro е първият водоустойчив модел на концерна TKStar, джипиесът  е много добро предложение за българският ловец поради изключително стабилната връзка.

200.00 лв.

Availability: 94 налични

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 7.75 лв.

GPS тракер за ловно куче TKStar 919 Pro 4G

 

Чрез GPS тракер за куче TKStar 919 Pro ще можете да откривате вашето куче, независимо от разстоянието. Локаторът за кучета от ново поколение използва 4G телекомуникационен чипсет, а отклонението при позициониране е само около 5-15 метра. Оборудван е с 3.7V 3000mAh литиево-полимерна батерия, дизайнът и външният вид са елегантни, а PVC материалът е здрав и издръжлив. Наблюдавайте вашия любимец чрез смарт приложение на телефона ви, което използва подробна карта – Google Satellite Maps. Със софтуера за позициониране, можете да проследявате позицията на кучето навсякъде и по всяко време.

Проследяване на домашни любимци,проследяване на ловни кучета в реално време GPS+AGPS+LBS+GLONASS позициониране.Запис и проследяване на историята. Аларма за напускане на зададена територия, aларма за изтощена батерия. Проследяване на компютър или мобилно приложение Дълго време в режим на готовност GPS тракер за кучета SIM карта с интернет за изпращане на информацията за GPS кординати, които се визуализират на телефона ви, отклонението при позициониране е само около 5-15 метра.

Възможност на избор на интервали за позициониране според които батерията има разлино време в режим на работа:TKStar 919 Pro е тракер разработен специално за ловни кучета.  Имате възможност за прослушване на звука около кучето и едновременно с това да му подавате гласови команди. Тракерът е 100% водоустойчив, кучето може да плува с него без да бъде повреден.

Проследяване в реално време
GPS+AGPS+LBS+GLONASS позициониране

Запис на история, и проследяването й в последствие
Аларма за напускане на предварително зададена територия
Аларма за изтощена батерия
Режим за пестене на енергия
Проследяване на компютър или мобилно приложение
Дълго време в режим на готовност
IP68 Водоустойчивост

Изключително стабилен

Тракерът използва протоколите на тракер TKStar  и е съвместим с всички модели на TK star , т.е. може да се обединяват с налични вече тракери на TK star и да се наблюдават едновременно на една карта два и повече броя.

Друг модел на концерна е бюджетният GPS за куче TKStar 935

Предлаганите от www.kuche.bg продукти са с две годишна гаранция и безплатно съдействие за инсталация и подръжка!

tbi bank loading
моля изчакайте